Monday, December 13, 2010

Pejabat Mozilla

Assalamualaikum pembaca blog Daus. Korang apa khabar harini? Sihat ke tidak? Daus harap korang sihat lah ye..Ok, korang dah tengok entri Daus sebelum ni, Pejabat Google vs Pejebat Yahoo ? Yang belum tengok tu, pergi la tengok.. Tengok entri yang lain sekali tau? hehe. 

Korang sekarang ni tengah guna web browsing apa? Google Chrome ke? Mozilla ke? Internet Explorer ke? RockeMelt ke? takpon korang guna yang lain? takpa lah..Tu tak jadi hal.. Bagi korang yang guna Mozilla tu, korang pernah tengok tak pejabat Mozilla ni? Rasa-rasanya macam mana erk rupa dia? Cantik ke? burok ke? ke biasa-biasa je? Korang nilai la sendiri. Tapi bagi Daus, pejabat dia boleh tahan la...bak kata orang putih, not bad gitu..haha Ok, jom Daus tunjukkan gambar pejabat Mozilla ni.



















stok makanan ringan

Daus : Hah? macam mana? elok tak? .. ok, korang boleh request kat Daus pejabat mana lagi yang korang nak Daus publiskan kat blog ni.

21 comments:

amry said... Reply

menarik gak. tapi menarik lagi google ngan yahoo kan. boleh main-main lagi. tapi yang menarik ngan mozilla ni, ada makanan ringan gua-gua n keropok tuuuuuu.....

Ikhwan said... Reply

macam biasa je pejabat mozilla.
office facebook lgi cool rasanya.
tapi yg bestnya, bila ada meeting, smua bawak laptop, giler la!

Luffy said... Reply

aku nak pejabat macam ni gak nanti..de makanan ringan byk2..harharhar.

nadiaizham said... Reply

wah ! bestnya office mereka. nak cari office macam jugak lah nanti ;)

Mr. J said... Reply

mat salleh mmg kreatif.. kerja simple je tetapi berkualiti..


* Tarian Esotik Elyana Terbongkar.
* Perkenalan dengan Fasha Sandha.
* Gadis bertudung main air terlebih Seksi.

orang muo said... Reply

mesti seronok kalau dpt keje kat sini..jom semua bloger kita mohon mintak keja dgn mozila :)

sop said... Reply

nice.. tp lg best pejabat google :)

ayulunera said... Reply

gune mozilla...haa..la..google lagi havoc je..heee

miyoshu212 said... Reply

owh..mcm pejabat blog gua jek...!
:P

✿ CikCimi said... Reply

huh. cantek oo walaupun simple.

Cikgu Fikri said... Reply

Smart...
tp aku lg suka pjabt google...
anyway, nice entry,
dpt gak aku tgk pjabat ni...
heheheheh :)

amira zakiah said... Reply

dasyat wooo....okay x dasyat!hehehe

amira zakiah said... Reply

bab jajan tue yg xtahan tue.ada jugak kat situ.kalau mia laa dah lama dh curi bt blk rumah

Rozuan Ismail said... Reply

pergh..siap ad stok makanan lg ni..best tol keje situ

Belalang Hijau said... Reply

igt ke ade kedai makanan ringan dlm tuh...
rupanyer stok diorang jer...
mmg hebatlah...hahaha

Daus Ramli said... Reply

Stok makan ringan terpenting!
hehe..
so,pekerja tiada alasan untuk keluar makan pdhal bru ja mkan..
haha

Yanie J said... Reply

pkai tshirt je?iskk sempoi tol

abun said... Reply

Macam pejabat Facebook yang dalam cerita sosial network.hahahah

cik kia said... Reply

hensem nye pekerja dkt sini hehe besarr jgk eh pejabatt diorang.dah mcm hotel pulak dah

Mama Zara said... Reply

bestnyaaa

missworldani said... Reply

bestnya org yg kerja kat sini.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...