Friday, December 31, 2010

Koleksi Papan Kekunci yang Menarik !

Assalamualaikum..
hmmm..susah jugak kan nak bagi trafik blog naik? Kalau blogwalking pon, bila time orang ramai, dalam kurang 10minit ja mesej Daus tu turun dengan mendadak..silap-silap dah ke page lain..hampeh tol..so, nak bagi judak dok kat 1st page, Daus akan hantar lagi sekali benda yang sama..haha..Jangan marah ye sape yang pernah terkena tu..chill bro! kita orang Malaysia! penyabar..eh..baru perasan Daus dah keluar topik..bwahaha..nyampah mak!

Mari Daus teka..depan korang sekarang ni ada keyboard kan? kan?kan?..haaa..Jangan nak beralih tempat pulak! sengal tol..nak jugak dia nganjing Daus..Kalau yang guna laptop tu..button keybod korang ada 86 kan? hah! cepat kira!..kalau salah lantak lah..Daus tak suruh pon caya cakap Daus kan? Korang pakai keyboard jenama apa? canggih tak? eh? keyboard pon ada canggih ke tak? bukan sama je ke semua? bagi Daus, canggih ke tak tu tak kisah..asal boleh menaip dengan sempurna sudahla..Ok2..cukup suda..sikarang, jom kita layan gambar-gambar keyboard yang canggih ni..


 keyboard kalis air..
Ni kalau rendam dalam kolam 3-4 hari pon boleh guna lagi ka?
 keyboard kayu..
boleh paku terus kat meja kalau taknak orang curi..hehe
 kibod kaca
mau nak pecah ni..kena jaga elok-elok la!
 keyboard zaman retro
kahkah..wayar tu dah macam wayar telepon dah pon..
 optimus mazimus keyboard..
ntah hape kebende benda ni..
 keyboard emas..
fake!! nampak sangat dia spray kan??
 virtual laser keyboard
haaa..nak nak!
 keyboard anjal/flexsible
buleh gulung la kibod ni..senang sikit nak bawak..hehe
keyboard gergasi..
bapak punya besar..dah rasa diri macam plankton*karakter kartun spongebob*
 keyboard scrabble
keyboard scrabble jugak..versi zoom out..
haha

Sumber: toxel

Daus : off topic! Happy New Year korang! apa azam baru korang? Daus berazam nak siapkan semua kerja sekolah yang cikgu bagi and nak bawak apa cikgu suruh bawak ke sekolah..yela..Daus ni pengawas tahun depan..nanti kena gugur jawatan pulak..hehe..DOAKAN DIMAKBULKAN YE?

40 comments:

SweetyMui2 said... Reply

smart gilerrr

Pink Pearl Lady said... Reply

macam2 jenis keyboard....

Encik Ska said... Reply

Wowww, nak satu! Haha!

Si DauN CeRi said... Reply

woha!! smart gile keyboard flexible tuh!! happy new year! jadilah pengawas yg baik, jgn buli kwn2 ye..heheh

Daus said... Reply

@ Encik Ska : nah..amik la..haha

Daus said... Reply

@ Si DauN CeRi : cantik kn? happy new year jgk! baik..saya akn jadi yg terbaik!

Afizz said... Reply

Suka sangat ngan design keyboard kaca. Sambil menaip boleh usha-usha kaki sendiri...:P

Jom Sertai Bloglist MemoriSeorangMuda
Segmen Bloglist MemoriSeorangMuda 2011

Nur Zaheera said... Reply

wahhhh :D best !

ray ban malaysia said... Reply

Macam macam jenis aku pakai yang standard je

Daus Ramli said... Reply

@ Afizz : merepek lah..tak de keja sangat nak tengok kaki >.<

misSbLurRy said... Reply

yang laser mcm x de feel je nak type

Daus Ramli said... Reply

@ : ray ban malaysia : Daus pon pakai yg standard je :)

tqaAwesome said... Reply

saye punye keyborad biase je. free beli laptop percuma keyboard. ngeheheh

Burp said... Reply

hahha! snih keybod! sy ade entri mouse plak! :P
btw! mmg nicey! kan? :P

Daus Ramli said... Reply

@ misSbLurRy : awat pulak?

Daus Ramli said... Reply

@ taaAwesome : siot je erk?

Daus Ramli said... Reply

@ Burp : kejap! nak bukak!

misyamissyou said... Reply

wah..cool!

M.I.A said... Reply

yang flexsible tu dah penah ada... kaler pink.. hehe.. tapi xde la lampu2....

D'LensaHolic said... Reply

nak yang keybord gergasi tu... boleh bersenam sekali.. kahkahakh

amry said... Reply

NAK YANG KEVBOARD BIASA JER. SENANG JARI NAK TENGOK HURUF2 KAT KEYBOARD. HEHEHE.....
PENGAWAS YER DUAS. MOGA JADI PENGAWAS N PELAJAR TERBAIK K

Daus Ramli said... Reply

@ misyamissyou : cool and ranggi..bwahaha

Daus Ramli said... Reply

@ M.I.A : yeke? still simpan sampai sekarang ke?

Daus Ramli said... Reply

@ D'LensaHolic : kan? dah takpayah pergi gym..ahaha!

Daus Ramli said... Reply

@ amry : amin~

EIYADIBA said... Reply

wahh , bestnye keyboard kaca , nmpak bergaye keyboard tuh , haha ^^
psl azam kmu , smoge brjye mncpai nye ~

sollehahn said... Reply

aku nak keyboard kaca tuh!...smat!

Zetchi Henry said... Reply

yes!~
saya dah agak awak nak belikan saya
key board baru kan..
thanks eh..
sayang awak.
hehhe
opppssss....

gurau saja!
hehhe..
selamat tahun baru!
semoga harapan 2010 awak telah terlaksana dan impian 2011 awak termakbul!

mira_nas said... Reply

huhu..menarik~

saya KILA said... Reply

fuhh . cantik ! ^^
yang kaca smart . hehe
selamat tahun baru daus ! ^^
good luck exam tu . PMR ? hehe
all the best ya ! ^^

iqbalhakimi said... Reply

haha..semua smart..cam2 gaya ada..

bungakuning . said... Reply

suka yg laseer tuu .
menarik !!

HaniffHarunHanafi said... Reply

yang laser tu da best!

Daus Ramli said... Reply

@ EIYADIBA : amin~

Daus Ramli said... Reply

@ sollehahn : kahkah..smat tpi perlu penjagaan rapi.. XD

Daus Ramli said... Reply

@ Zetchi Henry : amin~

Daus Ramli said... Reply

@ saya KILA :yeye..camna tahu PMR??hehe

Daus Ramli said... Reply

@ iqbalhakimi : syg sgguh..kat M'sia x de jual :(

Daus Ramli said... Reply

@ bungakuning . & HaniffHarunHanafi : heee..tpi boleh gna kt tempat gelap ja kot?

Aku Ibu Muda said... Reply

smart2 semua keyboard tu :)

Terkini: Boleh ke Solat macam ni? Mazhab mana ye?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...