Monday, December 6, 2010

Koleksi Design Pembukusan Produk Yang Unik

Salam sejahtera korang. Sepanjang hidup korang, barang apa yang pernah korang beli yang pembukus dia sangat cantik dan unik? apa? Roti High 5 yang ada gambar Fasha Sandha? memang tak de taste la korang ni.hehe. Kalini Daus nak tunjuk korang pembukusan produk yang agal lawa dan unik. Korang tak pernah tengok kot?

 earphone

 tempat simpan CD berbentuk roti..nyum nyum



 botol aluminium *coca-cola*

 botol air berbentuk mentol

 ubat pembantu

 litter-is-reborn

 bekas susu

 stadium kotak kasut nike

 Kalendar

 boleh sangkut kat cawan

 pembungkus sabun

 penutup yang boleh dibuat sudu (lihat 'how to use' kat petak bawah tu)

 khas untuk para perokok tegar

untuk keselamatan. Plastik yang ada corak kulat/fungi

Daus: kat Malaysia ni, takde pulak benda-benda alah macam ni erk?

Sumber : smashinghub

17 comments:

RuSh D said... Reply

kreatif btol..hahaha

Pendekar Berkuda said... Reply

hehehe...menarik ! !

areteacar said... Reply

fuh! cun2!!

kazisha said... Reply

woahh! sangat kreatif =p

KizZ said... Reply

haha..style gile!

Sab Buenoo said... Reply

uncang teh yg tak tahan tuh. hehe

Fiqah Alias said... Reply

cantiknyer...tapi..plastik yg ada corak fungi tu..mmg kaburi mata laa...klo fiqah nmpk gtu...agaknya dh selamat roti ngn plastik2 tu skali landing n bersemadi dlm tong sampah....huu~

khaifaiz said... Reply

best2 dia pnye pembungkus

James Buns said... Reply

hebat.tinggal jejak sini.~

kambing golek said... Reply

wah,,,kreatif yerr

AIRA IRANA said... Reply

wah.. kalau dapat memang boleh wat koleksi... kat MY ni mane nak dapat bnd2 unik cam tu kan... ^_^

Daus Ramli said... Reply

@ all : diorang ni memang kreatif!

Afiq Din said... Reply

yg bekas susu tu style..

misz FaTiN said... Reply

kretip2 la..
suka design kotak earphone 2.. chumel.. ^_^

HZQH said... Reply

haha nice gila :)

Just Call Me Bitt said... Reply

like!!

Owh.Afiera said... Reply

hahahhaha. . .lucu jua 2. . .tp kreativ jo!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...