Saturday, December 4, 2010

Gitar Yang Belum Pernah Dijumpai Oleh Anda

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُ. Wah, bertulisan Arab pulak Daus harini ye?hehe.Korang dah tengok entri sebelum ni, Perabot Yang Unik & Kool?. Oke, kalini daus nak tunjuk pulak gitar-gitar yang memang gempak habis! Seram pon ada...hehe.. Daus memang sure yang korang belum pernah tengok lagi gitar ni secara 
live. Jangan nak tipu Daus la kata korang pernah tengok gitar ni secara live.hoho.. Jom kita tengok gitar yang Daus kata tadi tu..


2 in 1 = boleh buat bising+tembak

bentuk apa ni ya?korang tau tak?

Pacman Guitar.(mungkin bunyinya juga macam bunyi pacman).LOL!

~unknown~

woot woot! ni la orang yang jumpa tapak kaki bigfoot tu! terus dibuat body guitar dia =__="

fungsi utama = bunuh orang kot

korang tau ni daun apa? ni la daun ganja. Pemiliknya penagih dadah mungkin.hehe

ni lego kot?

pppeewwiitt~

ni la yang Daus kata seram tu

sumber : Guzer

12 comments:

jaya jr said... Reply

haha..smart jugakk..tapi bentuk eksotik cam dalam gambor2 ni mesti gitar letrik..klo tak kompem tak bunyi..haha

mia said... Reply

woww...cool gile thanks 4 sharing dis

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said... Reply

omg. peliknya. hahaha

Belalang Hijau said... Reply

gitar yg atas skali tue klu lalu roadblock sure sangkut...

belalang dulu bwk gitar body shark tale pun polis tahan...huhuhu

AKU DIA DAN VESPA said... Reply

woooaaa... uniknyer gitar.. bley nak satu? hee

Dila is Azie said... Reply

menarik :)

MiEzA said... Reply

waa.. xtau pon gittar ade mcm2 rupa

Solihin Zubir said... Reply

hahhaa... cool!
aku suka yg bentuk rifle tu.. :D

Kool Stuffs said... Reply

Suka yang macam pedang tu. Boleh buat senjata.

dya adriza said... Reply

haha lawak la ^^ paling bez gitar pompuan tu. gitar laki x de ke keh3..

Burp said... Reply

sume stylo-stylo~ kalau gitar yg cm kotak tuh.. tuh gitar fesyen lame.. :)

Aidy Shahiezad said... Reply

gitar no 1 tue ada gaya, mutu dan keunggulan... hehehe.. ;)

-----------------
my new latest entry:-

Merah Sang Dal Alif Rho Kha...
http://aidyshahiezad.blogspot.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...