Wednesday, December 8, 2010

Saya Kaya : RM 24.6 Juta

Assalamualaikum. hohoho..wang fulus.wang fulus. Korang yang rasa tinggal kat kawasan utara semenanjung Malaysia ni diminta datang ke Perlis. Hotel 5star + duit minyak + makan/minum + duit tol + Proton Inspira Lamborghini Gallardo(setiap 1 keluarga) akan ditanggung oleh saya, Daus Ramli. Siapa-siapa yang berhutang dengan angah ahlong juga boleh meminta wang daripada saya dan tidak perlu membayar kembali. Kepada Datuk-datuk, nenek-nenek Datin-datin yang mengalami masalah wang juga boleh ketemu dengan saya. Usah malu-malu,usah segan-segan, saya sedia membantu!

Tidak lama lagi, saya akan menerima sejumlah wang sebanyak £5,000,000 GBP bersamaan lebih kurang RM 24.6 juta! woot!woot!. Jom tengok bukti dibawah..


  

Daus : *betol ke tu dia cakap dia nak bagi Daus duit tu? Daus ni bukannye pandai sangat english ni.hehe!
           * email ni sebenarnya dari penipu/scammer!

7 comments:

Pemilik Blog said... Reply

kalu ikut kan mmg blh meruntu jiwa..
tp pecaya la.. itu semua SCAM...

jom g blog aku. http://blogmacammacamada.blogspot.com

Yien Da Mox said... Reply

haha :D
penipu itu bdose :D

zureen said... Reply

haha! zureen pun banyak dapat email-email macam ni.. tp ignore je. penipuuuu~~~ :P

kmvsblogger said... Reply

penipu je tu...kt mudah.my pun sng gk kena tipu..hati-hati

myssmie said... Reply

wow.... bru nk ngorat!! hahaks,,,, joking~
tipu je 2..jgn caye yek... =)

amry said... Reply

sib baik ko tulis ayat bawah sekali tu. aku mati-mati ingat ko ni percaya. bahaya dud. SCAM

Daus Ramli said... Reply

@ amry : aku memang dah masak dah dengan scammer2 mcam ni..
hee~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...