Friday, December 10, 2010

26 Kereta Pelik Sepanjang Zaman

Assalamualaikum. Entri ni dikeluarkan atas permintaan kak Munah yang nak sangat Daus keluarkan entri pasal kereta-kereta pelik ni. Mula-mula Daus pon taktau kereta apa yang dia maksudkan. Then, dia siap bagi contoh gambar kereta pelik tu lagi. Wah! Macam beria-ria ja nak Daus keluarkan entri pasal kereta-kereta pelik ni.hehe

Tujuan kak Munah beria-ria sangat nak tengok kereta-kereta pelik ni pon Daus taktau. Padahal gambar tu boleh je carik kat Madam Google. Tapi bagus jugak, Daus pon mula-mula taktau nak publish entri apa untuk harini.hehe..

 Monster Car

 sangap sangat kot nak mandi dalam bath tub..haha
 
 ni berkemungkinan besar kereta pemilik photographer(betol  ke Daus eja ni?) yang dah pencen

 Damn! ex-wife aku dapat 1/2 dari harta aku!

 sapa kata naga tak wujud?

 kereta floppy disk

macam laju je kan kereta ni?ntah-ntah boleh bawak 30km/j ja! haha!

 kereta anjing panas

 Rumah diatas kereta

 orang paling keciwi..

 saya rabun malam! so, saya letak lampu banyak-banyak kat kereta saya! sapa kisah?!

 fuuhh..smart2

 kereta arnab.. =_____="

 lagi sekor arnab -,-

milik pembekal daging burung merak

 ni lagi tak boleh blah

hehe

 kereta tengkorak

 kereta paling lembab dalam dunia. kereta siput babi

 dia ni calon yang nak jadi angkasawan. tapi dirijek. tu yang jadi macamni. haha

 lebih sesuai jadi model iklan digi.. "kubersamamu..bersama walau kemana jua~"

 kereta terlembab ke-2 didalam dunia.. kereta kura-kura

 saya pernah nampak UFO! macam ni la rupa dia!

 saya pon! UFO tu sebijik macam keta saya ni!

 kereta kayu

Kereta pemilik zoo
Daus : Korang sanggup ke naik kereta ni nak pi KL?
to kak Munah : dengan tidak sengaja..Daus telah tingkatkan trafik blog kak Munah..Akak bila nak naikkan trafik     Daus balik?hehe..Gurau je

Sumber : Google Images

15 comments:

JΞMS£Ɲ said... Reply

hahhahah... :D

unique cars! ;D

Mohamadazhan hjDesa said... Reply

haha, admin pun boleh peninnn2 tgk keta n listnya

Farah Shafiqah said... Reply

laugh~

Encik MT said... Reply

best2!

:: Zanna :: said... Reply

Wow!! nk pinjam kasut tumit tinggi merah :P

CikNica said... Reply

haha..kreatif r dowg.... =)

renjerkabloi said... Reply

menarik hahaha....

khaiyisah husna said... Reply

interesting!~

edi_fm32 said... Reply

stylo ar kereta kt cni..klu de kt ats jln mysia..msti jd tumpuan..

acan ketot said... Reply

haha..
nice!!

Zurina Jamjin said... Reply

ahaha..mmg kreatif...cantiknya kereta yg mcm pisang tu..:D

Daus Ramli said... Reply

@ all : sapa la yang buat ni kan?
kreatif sungguh mereka..
hehe..

Shariz Azalea said... Reply

lawak kot keta2 ni~~
kelaka~~

aming said... Reply

ak dalam proses cari kereta tanpa tayar.

Daus Ramli said... Reply

@ aming : boleh cari di kedai mekanik =)
haha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...