Monday, January 10, 2011

Koleksi Kereta James Bond Dulu - Sekarang


Assalamulaikum dan hello!
Apa khabar korang? sihat tak? hmm..korang dah tengok entri sebelom ni, Koleksi Kereta Batman Dulu- Sekarang  ? amacam? best tak? hehe..Mana best kan tengok gambar kereta yang tak wujud..ok, ada jugak orang tanya :

    Q : Daus, ko minat Batman ke?
    A : minat la jugak..best ape kan? tapi bukan yang kartun la..Daus tak minat sangat..tak feel!

    Q : ko minat kereta batman erk Daus?
    A : errr...actually tak minat sangat..


ok,,tu lah jawapan aku bagi soklan korang tu..ok, kalini kita tengok pulak koleksi kereta James Bond (JB)..tau tak JB tu sapa? mesti tau kan? even orang yang tak pernah tengok cerita JB pon dok cerita pasal dia kat sekolah..tapi tu dulu la..La ni kalau pi sekolah, geng laki dok cerita pasal movie terbaru kat pawagam, geng perempuan pulak tak habis-habis cakap pasal JB tapi bukan James Bond tapi Justin Bibir..(jangan saman saya,saya orang susah)..tapi tu kat sekolah Daus lah..kat tempat korang taktau lah..

Ok, jangan cakap banyak, jom kita tengok koleksi kereta JB ni..agaknya dia ni kaya kot, kereta dia semua bapak punya mahal..kereta ni rasanya semua wujud, kalau tak wujud pon, tak sampai 5 biji kot..kalau tak caya, pi tanya Madam Google..tapi gambar kat bawah ni diorang lukis punya..nak tengok real, macam Daus cakap tadi, pergi tanya Madam Google..oh,1 lagi, kalau korang rasa tak nampak dia punya description tu, korang kena la teropong sikit 'description' dia kat bawah setiap jenis kereta tu..



Daus : huh? sakit tak mata nak teropong dia punya description? alaa..bukan kecik mana pon kan?

sumber : mediadump

20 comments:

misSbLurRy said... Reply

hanya mampu wat poster je daus...
mcmane nie?

Daus Ramli said... Reply

@ misSbLuRy : errr..saya tak paham...maksud anda???

Ezal R said... Reply

pergh!! ko memang terbaek!!
mana ko dapat sume2 ni? haha

nice one dude

Daus Ramli said... Reply

@ Ezal R : boleh tengok kat sumber.. =)
*sumber ada tulis kat bawah gambar tu

.::: Princess MOMOY :::. said... Reply

yang 1981 tu kiut jer. hihi....

Beza Antara HARIMAU MALAYA Dan HARIMAU MALAYSIA

Daus Ramli said... Reply

@ .::: Princess MOMOY :::. : aah kan? baru prasan keta tu ada kat situ! haha!

Pemerhati Dunia said... Reply

Daus : Maksud misSbLurRy, dia tidak mampu belilah. Cuma mampu buat poster tampal dekat dinding shj...

Daus Ramli said... Reply

@ Permerhati Dunia : oowwh..baru ku paham..heee..ingatkan apa la dia cakap tadi.. XD

skooz-san said... Reply

entry neh bagos hahaha !

Daus Ramli said... Reply

@ skozz-san : hahaa

Firdaus Alim said... Reply

eh Rolls royce ade gax..
yang boleh dive 2 pling meletop

taliff said... Reply

kate keluangman ader??

Daus Ramli said... Reply

@ Firdaus Alim : boleh dive?? owh! Lotus tu ke?

Daus Ramli said... Reply

@ taliff : keluangman adik-bradik spiderman..dia tak pakai kreta..main lompat+lari ja..haha

10jarijemari said... Reply

nice sharing dude~ lg nice kalau bg satu..hihi~

k-artz chasez said... Reply

meh tgok power rngers lak
http://khaiartzfar.blogspot.com/2011/01/power-rangers.html

z.u.n.a.i.d.a said... Reply

zue suka toyota 2000GT!

Daus Ramli said... Reply

@10jarijemari : -_-

Daus Ramli said... Reply

@z.u.n.a.i.d.a : waaa..x payah pasang aircond :)

amry said... Reply

kete james bon ni betul2 wujud erk? memang sempoi la diorang ubahsuai keta tu. aku tahu yang keta james ni betul bia keta aston mastin DB5 dilelong...ada pistol tuuu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...